skip to Main Content
Innhold i badet
KVINAbadet Konkurransebasseng 1

IDRETTSBASSENG

Skal du svømme og trene, så er idrettsbassenget plassen. Det er 25 meter langt og godkjent for konkurranser. Vannet er 28 grader og  dybden fra 1,3 til 3,8. Idrettsbassenget har hev- og senkbar bunn som gjør at det egner seg godt til vann tilpasning, vanngymnastikk og svømmeopplæring. Dybden settes alt etter hvilket behov og publikum som benytter bassenget. Idrettsbassenget har installert drukningsalarm og er universelt tilpasset HC brukere og det er egen heis som gjør at man lett kan komme ut i vannet. Bassenget har baneskiller, når deler av bassenget er forbeholdt mosjonssvømming. Idrettsbassenget har tribuneanlegg med plass til ca. 200 personer under svømmestevner.

KVINAbadet Terapi

TERAPIBASSENG

34 graders varme og en rolig lyssetting som gjør at dette bassenget spesielt godt egnet for babysvømming og terapitrening for folk med leddsykdommer og for eldre. Bassenget kan leies av enkeltpersoner og grupper til egen trening. Når det er publikumsbading vil terapibassenget være tilgjengelig for alle. Bassenget er universelt utformet med rampe, slik at HC brukere lett skal kunne benyttet dette. Det er også egne HC garderober i tilknytning til terapibassenget. Terapibassenget har installert drukningsalarm

KVINAbadet Barnebasseng

PLASKEBASSENG

For de aller minste har vi et lite plaskebasseng med en vannsopp og spennende lyssetting. Her er det maks 30 cm vannhøyde og dette vil være et flott vanntilvenningsområde. Her blir det satt ut leker, slik som man har med seg på når man er på badestranda.

KVINAbadet Sklie Stupetårn 1

SKLIE OG STUPETÅRN

Kvinabadet har Sørlandets lengste vannsklie på 66,6 meter. Her er eget tidtakingssystem som gjør at det blir konkurranse om hurtigst tid fra første stund. Det er også en brattsklie som går rett ut i idrettsbassenget.

Badet har stupetårn med 5 meter, 3 meter fast og svikt og 1 meter fast og svikt.

KVINAbadet Velvære 1

INNENDØRS BOBLEBAD

Temperatur 39 grader. Rundt boblebad med sitteplasser og undervannslys.

KVINAbadet Boblebad Ute

UTENDØRS BOBLEBAD

Temperatur 39 grader. Rundt boblebad med sitteplasser og undervannslys plassert inne i velværeavdelingen, med åpen himmel.

KVINAbadet Badstue

Badstue

Enda varmere og dampende kan du få det i badstua. Her har vi en temperatur som ligger på rundt 85 grader. Det er dusj med isvann ved inngangen.

KVINAbadet Matkroken

Matkroken

Vi har salg av mat, drikke, godteri, is og slush fra en egen luke i kafeen inne i anlegget. Det er satt opp bord og stoler hvor man kan nyte dette, mens man er inne i våtsonen. Betaling skjer via armbåndet.

KVINAbadet Vaktrom

Vaktrom

KVINAbadet har fokus på trygghet og sikkerhet. Vi har et eget vakttårn hvor vi i åpningstidene for publikumsbading har egen bemanning med godkjente badeverter. Her styres all teknikk, samt drukningsalarmer og god oversikt over anlegget. Her finnes også, hjertestarter, førstehjelpsutstyr og kommunikasjonsutstyr. I tillegg vil badeverter hele tiden være tilgjengelige inne i anlegget og i resepsjons- og kafèområdet.

Back To Top